

Bell Schedule 2017-2018

Period	Time	Duration
1 st	8:15 – 9:03	48 minutes
2 nd	* 9:07 – 9:58	51 minutes
3 rd	10:02 – 10:50	48 minutes
4 th Period	10:54 – 12:54	120 minutes
5 th	12:58 –1:46	48 minutes
6 th	1:50 – 2:38	48 minutes
7 th	2:42 – 3:30	48 minutes

^{*} Announcements will be held during the first 5 minutes.

4th Period Schedule				
10:54 - 11:24	11:24 - 11:54	11:54 - 12:24	12:24 - 12:54	
Lanch A	C14,8,8		Charger Champions	
Cla _{ss}		Lanch C	Charger Champions	
Chärger Chämpions	Lanch B	Class		
Charger Champions	Class		Lanch D	

NOTE: Car riders are released at the 3:30 PM bell. Bus riders will remain in their classroom until either their bus number is called via the intercom or remaining bus riders are called to the cafeteria to wait for their bus to arrive.